StageDip

Vill du köpa en biljett? Klicka här!

Den 18 december är Timbuktu tillbaka på scenen på KB i Malmö, denna gång med en exklusiv livestreamad konsert! Konserten är Jason ”Timbuktu” Diakités första på ett år, och kommer ge fans från hela världen chansen att möta Jason på ett intimt men säkert sätt från hemmet.

”Jag har haft en otrolig längtan att få möta publiken igen. Eftersom det fysiska mötet ej är möjligt i dagens läge så är det här det närmaste jag kommer min publik just nu”, säger Jason ”Timbuktu” Diakité.

För kvällens framträdande tar han hjälp av Masaka Trio. Bandet har tillsammans med Jason ”Timbuktu” Diakité satt ihop en speciell konsert för kvällen. Streamen börjar kl. 21.00 den 18 december. Man kan inte se den on demand i efterhand, utan den går endast att uppleva live!

Jag har köpt en biljett och vill lösa in den!

Har du köpt en biljett och vill lösa in den? Följ instruktionerna nedan. Notera, har du redan löst in din biljett? Scrolla längre ner.

 1. Kopiera din unika biljettkod du fick på mail eller som blev tillgänglig efter ditt köp under "downloads".
 2. Gå till vår sida för inlösen - här.
 3. Kopiera in din unika biljettkod på översta raden.
 4. Fyll i din mail på andra raden.
 5. Välj ditt personliga lösenord på sista raden.
 6. Tryck "lös in".

Yay, biljetten är nu inlöst och du får tillgång till konserten genom att logga in på ditt konto och navigera till konserten genom förslagsvis "kommande events" i menyn. Du kan även klicka i övre högra hörnet på din profil för att se dina tillgängliga biljetter.

Om du inte kan hitta din biljettkod var vänlig sök i din mailkord efter "One step closer to your concert experience!" där du trycker på "View your order and ticket code here" för att komma till instruktioner samt din kod.

Notera: Efter att en biljett lösts in är koden förbrukad och kommer inte fungera igen.

När du gjort detta hittar du konserten HÄR!

Jag har redan löst in min biljett och vill hitta till konserten

Underbart att du redan löst in din biljett!

För att få tillgång till konserten måste du logga in på ditt konto på www.stagedip.com med den mail oc h det lösenord du valde när du löste in biljetten. Har du glömt ditt lösenord finns det en knapp vid inloggningen där du kan återställa ditt lösenord.

När du har loggat in klickar du antingen på din profil för att hitta alla dina tillgängliga biljetter eller går till menyn och väljer "kommande events" och väljer Timbuktu.

När du gjort detta hittar du konserten HÄR!

Titta på konserten på en större skärm!

Vi rekommenderar/uppmanar att du använder en dator om du ska dela skärm till en annan enhet. Har du en HDMI sladd är det ett säkert sätt att koppla ihop enheterna.

För att dela konserten till din Apple TV behöver du koppla dina två enheter till samma Wifi och skärmdubblera genom att klicka på Airplayiconen uppe i det högra hörnet på sin skärm.

Om du vill använda Chromecast finner du instruktioner nedan:

 1. Först måste du säkerställa att skärmdubblering på Google chrome är aktiverad.
 2. Öppna Google chrome och skriv in "chrome://flags" i sökfältet.
 3. När du gjort det, leta upp spegling och säkerställ att "Tillåt alla hemsidor att initiera spegling" är aktiverad.
 4. Om du aktiverade inställningn, säkerställ då att du startar om Google chrome för att ändringen ska sparas.
 5. Starta eventet på stagedip.com i Google chrome.
 6. Klicka på de 3 punkterna uppe i högra hörnet och klicka på "Kasta...".
 7. Välj vilken enhet du vill kasta din skärm till.

Annan viktig information:

För bästa upplevelse rekomenderar vi en nedladdningshastighet om minst 30 Mbit/s. Din hastighet kan du kontrollera här. Om kvaliten endå inte är önskvärd och du upplever att det hackar, sänk då kvaliteten på din video genom att klicka på "kugghjulet"/inställningar i streamingfönstret. Det kan även vara att rekommender att stänga ner andra program eller flikar på din dator.

Glöm inte att slå på ljudet när du går in i streamen. Eftersom många datorer blockerar ljud måste du själv trycka i streamingfönstret för att "unmut".

Behöver du hjälp? Kontakta hello@stagedip.com

Hittar du inte hjälpen du behöver?Kontakta oss